sunnuntai 28. elokuuta 2016

3-0 voitto P-Iiroista Kaurialan sametilla



No niin, tuli vähän palautetta että juttujen taso blogissa on laskenut… josko se nyt koskaan kauhean korkealla on ollutkaan. varmasti ihan aiheellinen kommentti ja kiitos palautteesta. Yritetäänpä vähän lähteä nostamaan rimaa ylöspäin.

Pallo-Iirot aiheuttivat Härmän likoille ja Tomille vähän harmaita hiuksia kevätkierroksella, itse tuon pelin silloin missasin, kun sattui olemaan Harri Hakkaraisen luento samaan aikaan Varalan urheiluopistolla, enkä tuosta vastustajasta sitten sen enempää tiennyt, kuin mitä Tomi viikolla puhui. Pelaajathan pitivät Rauman reissua myös yhtenä kevään ”huippuhetkenä”. Ja tavallaan mulla taisi olla hyvää tuuria silloin että sattui tuo päällekkäisyys.

1.jakso alkoi aika nihkeästi, hetkittäin oltiin hyviä pallollisena ja hetkittäin vähän näytti siltä että ottaisimme ensi askeleita jalkapallon ihmeelliseen maailmaan. Eli aika nihkeästi lähti liikkeelle. Silti pystyimme kairaamaan sen 1-0 osuman, kun Kaisa pisti pitkän ristipallon Lakulle, joka iski läpiajosta vähän turhankin tyylitellysti yläputken kautta sisään. Silti pelaamisesta puuttui se rentous ja rauhallisuus jota joukkueella parhaimmillaan on (rauhallisuus ja flegmaattisuus ovat eri asioita). Muutamaan otteeseen oltiin helisemässä vastustajan ristipallojen kanssa, ja Pilvikin joutui pariin otteeseen aika koville. Kiia oli sitten se pelaaja joka lopulta vei meidät 1-0 johdossa tauolle, pelastamalla tyhjän maalin etutolpalta.

2.jakso ja vaihdot vähän piristivät jo jakson alussa. Emmi ja Inka pystyivät rauhoittamaan tuon meidän keskustan ja Eerika toi hieman erilaisia vaihtoehtoja kärkeen. Aika kauan tuossa 1-0 tilanteessa kuitenkin tahkottiin, mutta lopulta se ”vapauttava” 2-0 osuma tuli Eerikan viimeistelystä. (syöttäjä meni ohi).Maalin jälkeen saimme otetta vielä paremmin itselle, ja nyt pystyimme/uskalsimme myös rauhoittaa ja rytmittää peliä. Ei ollut koko ajan kauhea kiire ylöspäin. Ja paketti pysyi ihan hyvin kasassa paria tilannetta lukuun ottamatta. Viimeisen niitin 72 minuutilla iski Eerika päivän toisellaan, tuohon maaliin hyvän esityö tekijänä toimi Inka. Lopussa oli myös sitä "pallollisena puolustamista" pelattiin vähän pidempiä hyökkäyksiä ja pidettiin vain yksinkertaisesti vastustaja irti pallosta.

Ei ihan parhaimpaan pystytty tänään, mutta se riitti kolmeen pisteeseen. Tosiaan oli sellainen rentous poissa, en tiedä sitten painoiko takaraivossa kevään Rauman reissu, nyt se kuitenkin on kuitattu ja seuraavana onkin edessä kahden pelin vieraskiertue Suomen halki Espoosta Vaasaan.
Se mikä monta kertaa unohdetaan, on tuo vaihtopelaajien tärkeys ja kyllä joukkue on lopulta se osiensa summa. Eli jos me pystymme tekemään vaihtoja siten että pelin taso ei laske, niin olemme hyvinkin vahvoilla, tänään mielestäni siinä onnistuttiin.
Ehkäpä taas olisi itsekin aika rauhoittua siinä vaihtopenkillä ja antaa pelin puhua puolestaan. Siellä kentällähän ne artistit lopulta ovat...
Musiikkivalinta on sitten meille kaikille aikuisille...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi