perjantai 5. elokuuta 2016

Joukkue tarjoili Tiinalle syntymäpäivälahjan

TPV on ollut tuossa Härmän B-tyttöjen lyhyessä historiassa aika ”ikävä” vastustaja… sillain hyvällä tapaa. Viime kaudellahan he jäivät meille ikään kuin piikiksi lihaan. Tällä kaudella on kuitenkin tehty yhteistyötä TPV:n kanssa. Eli vaikka kentällä taistelu on ollut kovaa, on taustalla vedetty samaa köyttä samaan suuntaan.
Ei kyllä odotettu torstaistakaan mitään helppoa rastia, TPV kuitenkin kylvetti P-Iiroja sunnuntaina Raumalla.
Lähtökohdat torstaina olivat jo meidän kantilta hyvät, pelaajia oli saatu takaisin maailmalta ja sairastupaa tyhjennetty. Aika paljon sunnuntaista laitettiin avaustakin uusiksi.

1.jakso ja joukkueen tavaramerkiksi tullut nopaea avausmaali näkivät päivänvalon 4. minuutilla. Saija ja Oona syöttelivät laidassa ja Oona löysi vielä vapaaksi unohdetun Emmin joka tälläsi 20 metristä yläputken alle… 1-0. Ote pysyi osuman jälkeen meillä, ja nyt maltettiin myös pelata pidempiä hyökkäyksiä, syvälle ryhmittäytyneen TPV:n alueella. Muutama loistopaikka meni ohi tai yli. Kunnes oikealta laidalta vapari ja Lelle löysi maalin edestä Tuulin, joka oli jo merkkauttaa kauden avausosumansa, mutta Anni taisi viedä läheltä viivaa osuman omiin nimiinsä… maalintekijän luonne. Ja jakson lisäajalla Janna teki hyvän nousun laitapakin paikalta ja tarjoili maalin eteen matalan pallon josta Vilma sai rauhassa lisätä Härmä johdon jo 3-0.

2.jakso jatkui kenttätapahtumien valossa samanlaisena kuin ensimmäinenkin, vaikkakaan lisä osumia ei nähtykään. Joka tapauksessa yleisölle oli nähtävää ja hyviä maalipaikkoja ainakin saman verran kun ensimmäiselläkin jaksolla.

Nyt oli joukkueelta ehjä ja hyvä esitys eikä oikeastaan niitä kahta TPV:n paikkaa lukuun ottamatta mitään hätää ollut. Vähän siinä toisella jaksolla sorruttiin neppailuun, mutta ainakin pelaajat saivat nauttia siitä kun syöttöpeli kulki. Muutama sellainen haasteita aiheuttava asiakin kyllä tapahtui… miinusmerkkiset ensin, kuten suomalaiseen luonteeseen kuuluu, olivat parin pelaajan loukkaantumiset. Ja sitten ne POSITIIVISET:  Janna pelaa tällä hetkellä aivan hurjalla itseluottamuksella ja on ottanut melkoista liiderin roolia kentällä, nyt siihen löytyi sitten tutkapariksi Saija. Niin ja joukkuepelaamisen toimiminen on hyvä asia myös.