maanantai 22. elokuuta 2016

Ilves nurin kovan väännön jälkeen



Sunnuntaina pelattiin joukkueen ”paikallisvastustajaa” vastaan. Tässä on nyt kevään ja kesän aikana otettu pariin otteeseen tattiin Ilvekseltä. Kertaalleen treenimatsissa ja kertaalleen ykkösessä. Ensimmäisestä ottelusta ei kyllä opittu mitään, vaan Ilves juoksutti meidät pihalle Tampereella. Nyt sunnuntaille oli sitten tarkoitus lähteä pelaamaan tuo puolustuspelaaminen paljon järkevämmin. Ja aika hyvin siinä onnistuttiinkin.

1.jakso lähti käyntiin siten että pallollisena oli hetkittäin turhaa jännittämistä ja huolimattomuutta, mutta vastapainona puolustaminen toimi ihan hyvin. Eikä Ilves saanut mitään pahoja tilanteita Satun maalille. Ja kyllä tuo meidän kärsivällinen pelaaminen alkoi tuottaa tulosta. Ja rupesivat löytämään oikean väristä pelipaitaa. Jakson loppua kohden mennessä oli meille siunaantunut ottelussa paremmat maalipaikat, ja harmittavasti tuo Lauran veto jakson viimeisellä minuutilla painui takatolpasta ohi.

Toinen jakso alkoi sitten aika räväkästi. Ensin Lelle paukuttaa ylärimaan ja Ilves maali varjeltui. Toista kertaa Lelle ei sitten samasta paikasta erehtynyt, vaan Härmän johto 48 minuutilla näki päivänvalon. Maali tuli hyvään saumaan, saimme vähän tilaa hengittää, mutta silti missään vaiheessa ei ollut varaa löysätä. Vähän turhan paljon meillä ryhmitys kuitenkin putosi ja Ilves sai painetta entistä enemmän alueelle, tosaalta eipä siellä nyt turhia tilojakaan ollut linjojen välissä.

Nyt pystyttiin pitämään omasta suunnitelmasta hyvin kiinni, joukkue pelasi nöyrän ja ennakkoluulottoman ottelun. Ne tilat mihin uskoimme Ilveksen pelaavan saatiin tukittu. Ja kun Ilves lopussa pyrki enemmän laidoista, niin nekin saatiin sitten ohjattua aika vaarattomille alueille.   




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi