tiistai 23. kesäkuuta 2015

Paikallismatsista kotivoitto.

OtteluParolan Visa/FC Haka Yj:tä vastaan oli muutamalle meidän pelaajalle varmasti iso juttu. Sillä heillä oli vastassa viime kauden joukkue.

Ottelussa oli alusta lähtien aika selvä juoni. Härmän neidot pyrkivät hyökkäämään ja ParVi/FC Haka YJ otti selkeästi puolustavamman kannan. Siinä välissä he kuitenkin muutamaan otteeseen lähtivät pallon riiston jälkeen terävästi ylös. Mutta nuo hyökkäykset jäivät enemmän sellaisiksi yhden pelaajan harppuunoiksi ja Härmän puolustuslinja sitten lopulta torpedoi nuo aikeet. Vaikka Härmä peliä veikin, ei maalinteko ollut tänäänkään helppoa, vaan aika paljon tuskaa tuotti pallon maaliin saaminen. Ella kuitenkin isoimpia paineita pudotteli meidän harteilta 30 minuutin kohdalla, vietyään Tuulin syötöstä Härmän 1-0 johtoon.

Toinen jakso jatkoi aika paljon siitä mitä ensimmäinenkin oli ollut. Härmä painoi ja YJ puolusti tiukasti. Ja pystyi aika paljon rikkomaan pelaamista, toimittamalla palloa rajoista yli. 65 minuutilla Vilma M. sitten päätti hienon nousunsa 2-0 osumalla. Ja maalin tarjoilijana vaihteeksi kerran Tuuli. 78 minuutilla Anni vapautti Kaisan maalintekoon ja 3-0 voitto alkoi olla paketissa.

Pelinä ei mistään jalkapallon herkkupaloista päästy nauttimaan, silti joukkue pystyi kampeamaan tärkeän voiton ottelusta. Hetkittäin pelaajilla oli vähän tuskaistakin ilmettä, kun palloa saatiin hakea jatkuvasti rajojen ulkopuolelta.
Musiikkivalinta / Billy Idol : Rebel Yell