tiistai 23. kesäkuuta 2015

14.6.2015 Synkkä ja sateinen sunnuntai


Tampereen seutu ei ole tänä kesänä näyttänyt meille missään vaiheessa parhaita puoliaan. Kaksi kertaa siellä on nyt käyty ja molemmilla kerroilla keli on ollut kaikkea muuta kuin miellyttävä… samoin kuin otteluiden lopputulokset ovat synkistäneet mielen. Ja vähän sellaista tunnetta on tällä hetkellä Pirkanmaata kohtaan kuin on keihäs legenda Seppo Rädyllä Saksaa kohtaan.

Ensimmäisellä jaksolla saatiin kyllä pientä hallintaa ja painetta TPV:n alueelle, mutta ei me kyllä totuuden nimissä, kunnon maalipaikoille taidettu päästä kertaakaan. Kuitenkin saimme aikaiseksi ottelun avausmaalin TPV:n puolihuolimattoman purun seurauksena. Ja 0-1 lukemat laukoi parista kympistä Jenni. Toivoimme että maali olisi hiukan vapauttanut pelaamista, mutta samanlainen puristaminen ja väkisin tekemisen malli siinä pelissä pysyi. Ja aika sekava kuva ensimmäisestä jaksosta jäi.

Toisella jaksolla TPV pystyi luomaan muutamia vähän pidempiä hyökkäyksiä meidän alueelle. Eikä tilannetta kyllä helpottanut meidän viljelemä harhasyöttöjen määrä. 54 minuutilla sitten alkoi käpy palaa ottelun tuomariin. Ensin TPV:n läpiajossa ollut kärki tekee kuolevan joutsenen rangaistusalueella… Pilville keltainen ja pallo pilkulle ja peli tasan. Kymmenen minuuttia myöhemmin peli sitten olikin TPV:lle 2-1. Kyllä siinä viimeisellä vartilla yritettiin saada peliä vielä tasoihin, mutta kun ei riittänyt niin ei riittänyt. Ja TPV nappasi täyden potin ilman tyylipisteitä.

 
Varmasti voisi kehitellä kaiken näköisiä selityksiä, mutta ottelun tulosta se muuta mihinkään. Ja ei me tuomareihinkaan kaaduttu, koska paljon oli asioita jotka olisi itsekin voitu tehdä paremmin…valmennuksesta lähtien. Raskas tappio se joka tapauksessa oli.

 Musiikkivalintana / Vanessa Petruo : Behind Blue Eyes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi