sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kevätkierros… mitä jäi käteen



Tätä kevätkierroksen yhteenvetoa kirjoittaessa on aika ristiriitaiset tunnelmat. Toisaalta pitäisi olla tyytyväinen siihen tapaan ja pelaamiseen jota joukkue esitti, mutta silti päällimmäisenä on valtava pettymys. Eikä sekään kyllä yhtään helpota kun alkaa pilkkoa tätä mennyttä kevättä vielä pienemmiksi palasiksi.  Vaikka kyllähän tuo tilastollisesti näyttää ihan hyvältä… mutta kun se ei vain riittänyt siihen tavoitteeseen joka asetettiin.
Aloitetaan nyt sitten tämä numeroilla leikkiminen 


  • Tehtyjä maaleja:                      56
  • Päästettyjä maaleja:                 9
  • Maalisuhde:                             +45
  • tehtyjä maaleja / ottelu:            5,1
  • Päästettyjä / ottelu:                  0,8


Eli näyttää ihan hyvältä ->

Jatketaan numeroilla leikkimistä ja pilkotaan kevät kierros entistä pienemmiksi palasiksi

Pelatut ottelut: 11 --> Voitot  9 / tasan 0 / tappiot 2 
pilkotaan vielä lisää… Pelatut jaksot: 22 --> Voitetut 20 / Tasan 0 / hävityt 2
Ja vielä lisää… Pelatut minuutit: 880 --> Johdossa 691 min / tasatilanteessa 173 min / tappiolla 16 min

Eli ei tuo nyt numeroina niin pahalta näytä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Olimme 16 minuuttia tappiolla väärään aikaan ja väärässä paikassa. Ja aika kitkerä jälkimaku noista minuuteista sitten jäi.

Minkälaisista tilanteista me sitten itse teimme maaleja… no käymme sen joukkueen kanssa tauon jälkeen läpi enkä laita niitä tähän kaikkien vastustajien luettavaksi… sehän olisi kuin antaisi viholliselle käsikranaatteja… meitä vastaanhan niitä käytettäisiin.
Enkä nyt siihenkään laita minkälaisista meitä vastaan tehtiin. Samat perusteet.

Eli kaikki numerot näyttävät vähintäänkin hyviltä, joukkueen pelaaminen oli suurimmaksi osaksi hyvää, kentällä tapahtui hyviä asioita ja joukkueen suorituksesta pelillisesti pitää olla ylpeä.

Kahden viikon tauon jälkeen matka jatkuu ja tavoite pysyy samana ja nyt homma on sitten tarkoitus tehdä siten, että mihinkään jossitteluihin ei sitten jää varaa. Nyt jokainen meistä vetää futiksesta happea ja 13.7 palataan sitten kentille takaisin ja työtä tavoitteen eteen jatketaan.

Musiikkivalinta / Uniklubi : Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi