keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Murskavoitto Porin illasta

Härmän B-tytöt löivät tiistai-iltana tylyt 0-10 lukemat KF/LuVen vieraina Porissa. Seuraavana päivänä (keskiviikkona) tuli sitten ilmoitus, että K-F/LuVen  YJ luopui sarjasta.

1.jaksolla ottelu oli käytännössä 21 minuutin kohdalla ohi, kun Härmä siirtyi jo 0-4 johtoon. Ottelun maalinteon aloitti Ella joka laittoi Emmin vedon karat sisään. Inka viimeisteli Heljän syötöstä 0-2. Lelle siirsi 20 minuutin kohdalla Härmän 0-3 johtoon Emmin syötöstä ja 21 minuutilla Inka teki ottelun toisen maalinsa tällä kertaa Jannan syötöstä. Neljän maalin jälkeen Härmän pelaaminen muuttui vähän sellaiseksi että pelaajat yrittivät kartuttaa omaa pistetiliään ja joukkuepelaaminen vähän kärsi.

Toiselle jaksolle vaihdettiin kentälle loput niistä pelaajista jotka eivät vielä kentällä olleet käyneet ja pelaamiseen tuli taas mukaan lisää terävyyttä.  Viidettä maalia ei kauaa odoteltu, kun Anni viimeisteli Kaisan syötöstä. Neljä minuuttia myöhemmin Vilma P ja Tuuli hassuttelivat Vilman maalintekoon. 51 minuutilla Sonja tarjoili ja Tuuli viimeisteli 0-7. Kahdeksas maali tuli Lakun antamasta kulmasta, jonka Kaisa laukoi Annin jalan kautta sisään. 0-9 lukemissa Tuuli vapautti Vilman toistamiseen maalintekoon. Ja juuri ennen täyttä aikaa Heljä vapautti Emmin maalintekoon.

Tiistaina pelaajat saivat ainakin paljon onnistumisia, hetkittäin siinä vähän kyllä omat pinnat kiilteli silmissä, mutta kuitenkin kaikki maalit tehtiin hienojen sommitelmien päätteeksi. K-F/LuVen pelaajille siitä iso kiitos, että yrittämistä he eivät missään vaiheessa lopettaneet, vaan homma pyrittiin viemään kunniakkaasti maaliin saakka.
Se mikä tietysti on sääli, niin se että koko kauden pienellä porukalla liikkeellä ollut ryhmä joutui jättämään leikin kesken kauden tässä vaiheessa.

Musiikkivalinta on tällä kertaa suurinpiirtein meidän joukkueen pelaajien ikäinen nuori lahjakkuus / Tina S : The Loner