keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kemiöstä hyvä saalis

Ensin alkuun pahoittelut että blogikirjoitus vähän kesti… ollut kaiken näköistä pikku hässäkkää. Töitä, Jukolan viestin viimeistelytreenejä yms.
Mutta nyt itse asiaan ja otteluun. KSF:stä tiedettiin sen verran että heiltä löytyy ainakin yksi kova maalintekijä. Silti emme halunneet asettaa mitään päällystakkia hänelle, vaan tarkoituksenamme oli ratkaista peli niillä omilla aseillamme joita meillä on käytössämme.

1.jaksolla saimme heti alussa kyllä hallinnan pelistä, mutta KSF piti meidät aika hyvin poissa maalipaikoilta. Ja kuin varkain ensimmäinen todella vaarallinen paikka sitten aukesikin KSF:lle ottelun 5. minuutilla. Onneksemme veto painui maalin ohi. Vähän siinä tilanteessa sukellettiin keskialueella. Ja pari kertaa KSF oli tuon tilanteen jälkeen menossa tekemään pahojaan, mutta meidän puolustuslinja ja Satu sitten torpedoivat nuo aikeet lopullisesti. 16.minuutilla Ella teki täysi-ikäistymisensä kunniaksi ottelun avausmaalin Tuulin syötöstä. Pari minuuttia myöhemmin Lakun keskitys tavoitti Tuulin maalin edestä, mutta pusku painui maalin takatolpalta ohi. 32 minuutilla Tuuli ja Laku juonivat kulman ja Kaisa paukuttaa 0-2.

2.jakson alku oli joukkueelta todella tehokas ja 12 minuutissa ottelu oli ”tapettu”. Ensin Emmi ja Lelle murtavat vastustajan puolustuksen ja Ellan on helppo työ siirtää pallo maalin kattoon. Seuraavassa maalissa oli kapellimestarina jälleen Tuuli ja viimeistelijänä hyvän vireen löytänyt Ella. Ja 0-5 tuloksen viimeisteli Lelle omalla henkilökohtaisella suorituksellaan. KSF pääsi muutaman minuutin kuluttua kaventamaan 1-5 ja kyllä siihenkin maalin olisi voinut meiltä syöttäjän hakea, mutta jätetään se nyt tekemättä.
Jos oli ensimmäinen vartti tehokas, niin kyllä oli ottelun viimeinenkin vartti. 66. minuutilla Tuuli pöllytteli maaliverkkoja. 68 minuutilla Oli Annin vuoro viimeistellä Lellen syötöstä. Ja loppulukemat 1-8 kaunisteli Kaisa ja syöttökoneena jälleen Tuuli.

Ei joukkueen tekemiseen voi olla ainakaan kauhean pettynyt. Onnistumisia saadaan laajalla rintamalla ja KSF:llä oli ottelussa 2-3 maalipaikkaa. Eli vaikka nuo maalintekijät ja syöttäjät vähän näissä jutuissa enemmän ovatkin esillä, niin kyllä meillä koko joukkue toimii hienosti. Ja aika usein jos katsoo tilanteita joista maalit tulevat, niin kyllä ne lähtevät pääsääntöisesti puolustajien avauksista.
Se mikä meillä on varmasti isona vahvuutena, niin ratkaisijoita löytyy useampia. Ja kyllä tuota leveyttä tuossa pelaajamateriaalissa on muutenkin ihan mukavasti.