perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pikahälytyksellä Aluejoukkuetta vastaan.



Ensimmäiseksi kiitos Paanasen Markukselle ja koko Keski-alueen porukalle kutsusta tulla pelaamaan teitä vastaan. Ja yhtä isot kiitokset meidän pelaajille, jotka rohkeasti tarttuivat haasteeseen ja järjestelivät omat koulu- ja muut asiat siten että pääsivät torstaina lähtemään reissuun. Taitaa nuo arkipelit sopia, kun oli ensimmäinen kerta kun meillä oli koko ryhmä mukana.
Tomi oli päivän verran Aluejoukkuetta scoutannut ja tiesi aika tarkkaan millainen ryhmä on vastaan tulossa. Ja ilman scouttaustakin oli varmaan kaikille selvä, että me olemme selkeässä haastajan asemassa. Siitäkin huolimatta halusimme myös itse pyrkiä pelaamaan, emmekä lähteä pelkästään peruuttelemaan ja laittamaan bussia parkkiin maalialueelle.
Ottelun molemmat jaksot päättyivät aluejoukkueelle 3-0. Meidän parhaat paikat olivat Kaisan toisella jaksolla antama vapari joka paukkui ylärimaan. Ja aivan jakson lopulla kulma joka pelattiin takatolpalle ja siitä pallo pomppi Annin jatkosta tyhjän maalin eteen.

Vaikka ottelussa jäimmekin vastaantulijan rooliin, oli tapahtuma meille hyvä puolustuspeliharjoitus. Ja oikeastaan ensimmäinen kerta kun olemme talven aikana joutuneet pelaamaan puolustuksen kautta. Kaikille pelaajille kiitos siitä, että vaikka peli oli jo ratkennut, yritys ja joukkueylpeys ei kuitenkaan loppunut.

Heti lauantaina klo 18:30 joukkue on uuden koitoksen edessä, kun Pullerin ulkotekonurmelle saapuu PKK-U.

Musiikkivalinta / Cinderella : Through the rain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi