lauantai 7. maaliskuuta 2015

Tupla-viikko päätökseen 3-1 voitolla.

Lauantaina saatiin kahden ottelun viikko päätökseen, kun PKK-U saapui vierailulle alkuillan otteluun Pullerille. Alkaa olla aika tuttuja nämä lauantain kurjat kelit aina meidän pelien aikaan. Onneksi tälläkään kertaa ilma ei pahemmin vaikuttanut tyttöjen peli-ilmeeseen. Vaan alusta saakka pyrimme pääsemään kuskin paikalle.

Ottelun alusta joukkue sai hyvän draivin päälle ja rakenteli maltilla hyökkäyksiä ja tänään jaksettiin jauhaa vähän pidemmilläkin hyökkäyksillä vastustajan alueelle. Vaikka näyttäviä hyökkäyssommitelmia saatiinkin aikaan, ei näistä päästy kuitenkaan ihan suorilla rokottamaan vastustajaa, vaan tällä kertaa rankaisimme lähes armotta heidän virheistään. Ja ensimmäinen osuma 12 minuutin kohdalta oli jälleen Annin työnäyte, kun tilanteeseen lähdetään, niin viedään se sitten loppuun ja palkinnoksi ottelun avausmaali. 23 minuutilla oli Emmin vuoro katkoa vastustajan syöttö ja nyt veto löysi tiensä maaliin. 3-0 tilanteessa Vilma P. teki hyvän nousun laidalta ja keskitti maalille, ihan ei omat tuohon palloon kerinneet, mutta vastustajan topparista pallo kimposi Emmille joka viimeisteli illan toisen osumansa. Hallinta pysyi jakson loppuun aika hyvin meillä, vaikka PKK-U rupesikin nostamaan prässin tasoaan ja sai jo jonkin verran tukittua keskikenttääkin.

Toiselle jaksolle PKK-U tuli terävämmin ja pyrki jo ylhäällä kiinni. Hetkittäin tuo aiheutti meille pienoisia ongelmiakin. Pystyimme toisella jaksollakin rakentamaan hyviä hyökkäyksiä ja varsinkin Anni tuntui olevan PKK-U:n puolustukselle vaikea pideltävä.
Vähän tässä tehtiin toisella jaksolla pelipaikka kokeilujakin ja Tuuli kävi hetken kokeilemassa laitalinkin paikalla Vilma L:n tehdessä tuttavuutta keskikentän keskustaan. Toinen jakso pelattiin käytännössä ihan tuoreella puolustuslinjalla Lakun ja Karon operoidessa toppareina Janna ja Vilma M. laidoillaan. Kyllä heidän esityksensä oli myös vakuuttava. Ja tällä hetkellä valmennuksella onkin käsissään positiivinen ongelma, jokaiselle pelipaikalle löytyy vähintään 2 laadukasta pelaajaa. PKK-U:n kavennusmaali oli huikea suoritus ja näyttävä osuma. Tähän maalitehtailu sitten päätettiin, vaikka viimeisellä minuutilla ensin meillä oli hyvä paikka iskeä lisää ja heti seuraavasta hyökkäyksestä PKK-U oli tulla maalin päähän.

Oikeastaan täytyy taas olla tyttöjen suoritukseen tyytyväinen ja jos tämän päivän onnistujia haetaan, niin varmasti Emmin ja Annin suoritukset hyökkäyksessä on mainittava, Onnin ja Venlan esitykset laitapakissa oli myös hyviä. Ja se että Onni alkaa hiljalleen kuntoutua pahasta loukkaantumisestaan on joukkueen kannalta varmasti iso asia. Se mikä nyt tällä hetkellä tuntuu olevan vähän haastavaa, niin on tuo pelaajien nimet ja kaikki kolme siskosparia... menis edes kerran jossain tapahtumassa kaikki nimet oikein.