sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

FC Honka Kauniaisten illassa vahvempi

Nyt oli sitten meidän vastavierailun vuoro. Ja tarvii jatkaa sitä samaa mantraa jota tuli jo tuossa tammikuussa hoettua, eli FC Honka on niistä tyttöjen seurajoukkueista joita vastaan olemme pelanneet selkeästi eniten palloa kontrolloiva ja peliä tekevin joukkue. Me veimme oman kotimatsimme 4-2 lukemin ja Honka tarjosi meille sitä lääkettä jota meidän piti antaa heille ja vei oman matsinsa 3-1.

Honka otti kyllä ohjat heti alussa itselleen ja sai painetta mukavasti (ei meidän kannalta) meidän alueelle, silti meille taisi aueta ekan kympin paras maalipaikka, kun Anni oli läpi ja sai maalivahdinkin jo ohitettua… mutta mutta meidän mielestä siinä oli jo pilkun paikka kun mv kaatoi Annin, mutta tuomari oli toista mieltä ja se ei sitten ollut pilkku. Hongan puristuksissa me siinä sitten jatkettiin ja 20 minuutilla ottelun avausmaali näki päivänvalon. Honka kulma pelattiin takatolpalle ja meiltä pientä huolimattomuutta vartioinnissa ja sieltä se sitten verkoista poimittiin. Jakson viimeinen kymppi alkoi kääntyä meille ja siihen loppuun vielä kaksi hyvin rakennettua maalipaikkaa, mutta ei vieläkään nollaa saatu rikottua.

Toinen jakso lähti taas kotijoukkueen hallinnalla liikkeelle ja 9 minuutilla peli 2 – 0. tuon jälkeen kesti tovin ennen kuin siitä toivuttiin ja Espoolaisille tarjoiltiin useampiakin paikkoja tappaa peli, mutta Satu piti meitä hengissä. 24 minuutilla sitten kuparinen rikkoontui kun Ellan ja Karon esityöstä Lelle pääsi paukuttamaan 2-1 kavennuksen. Kyllä me sitä tasoitusta vielä haettiin. Ja muutama likeltä piti tilannekin saatiin, mutta viimeinen niitti tuli sitten 5 minuuttia ennen loppua. Ja FC Honka vei ottelun nimiinsä 3-1 lukemin.

Vaikka Kauniaisten reissu nyt vähän tuskainen olikin, niin kyllä sieltäkin saatiin joitakin valon pilkahduksia. Ella jatkaa vahvoja esityksiään vaikka maalit nyt vähän karttavatkin, mutta muille saadaan luotua paikkoja sitäkin enemmän. Kiialta oli hyvä esitys topparin tontilla, useita hyviä katkoja ja pallon riistoja. Satu otti sen mitä otettavissa oli, eikä voinut maaleille mitään.
Sarjan alkuun on nyt kuukauden verran aikaa ja varmaan yritetään saada siihen jaksoon yksi treenimatsi aikaiseksi. Ensi viikonloppuna kuitenkin jatketaan testien merkeissä sunnuntaina.