perjantai 27. helmikuuta 2015

Viimeinen rutistus ennen kauden alkua



Nyt kun hiihtolomakin alkaa olla taputeltu, on joukkueella noin 1,5 kuukautta aikaa ennen sarjakauden alkua. Tuohon ajanjaksoon osuu kolme treenimatsia ja testitkin vielä pidetään… samat jotka olivat tammikuussa. Ja noissa testihommissa teemme tälläkin kertaa yhteistyötä Janakkalan Janan pesäpalloilijoiden kanssa. Yksi yhteinen joukkuetapahtuma ilman jalkapalloa… tai ei nyt ihan ilman jalkapalloa, kun siinä päivällä olisi tarkoitus pelata treenimatsi mutta se iltatapahtuma pidetään ilman jalkapalloa. Ideoita ei nyt hirveästi ole tullut, eli toteutus jää varmaan allekirjoittaneen, Tomin ja Tiinan harteille… pieni ajatus nyt sisällöstä on.

Ihan laakereilla makaillessa ei tämä hiihtolomakaan ole mennyt, tiistaina ja keskiviikkona paikkakunnalla olleilla oli mahdollisuus treenata ja sunnuntaina sitten jatketaan suurin piirtein koko jengin voimin. Sunnuntaina myös Pilvi pukee Naisten joukkueen peliasun ylleen Suomen Cupin matsiin, joten kaikki paikalle kannustamaan Naisia voittoon TKT:sta. Niin ja paikalla on B-tyttöjen pitämä Kafeteria… kahvia, pullaa ja makkaraa… eli varatkaa hieman rahaakin mukaan, tuotto menee B-tyttöjen toiminnan rahoittamiseen.

Mitäs vielä… joukkue saa hienon lisän valmennukseensa, kun Heli Lehikoinen liittyy remmiin 13.3 perjantaina (aika mielenkiintoinen päivä). Heli tulee tekemään töitä joukkueen maalivahtien kanssa noin kerran viikossa ja alkuun tuo päivä on perjantai.

Niin siinä ensimmäisessä jutussa tässä blogissa oli jotain pientä toivetta siitä, että saataisiin pelaajien, Tiinan ja Tominkin ajatuksia tähän blogiin, niin ei menisi niin yksitoikkoiseksi. Musiikkivalinnoista on joku kysynyt, että miten ne liittyy tähän toimintaan… vastaus ei niin mitenkään, paitsi tuo Scorpareiden biisi oli joskus aikoinaan Saksan Jalkapallomaajoukkueen virallinen kisabiisi. Ja se nyt taitaa olla ainoa kappale joka edes ohuesti liittyy jalkapalloon. 

Oikeastaan nyt haastan jokaisen pelaajan ja joukkueen toimihenkilön, sekä Petri Kestin siihen, että tähän blogiin saadaan lisätäytettä, pieneen henkilökuvakisaan. Kysymykset ovat yksinkertaisia ja aina loppuun henkilökuvassa ollut pelaaja/seura-aktiivi saa pistää oman biisivalintansa. Ja ensimmäiseen henkilökuvaan uhraan sitten itseni.

Nimi: Tero Helin
Syntymäaika: 20.3.1973
Lempinimi: Tertsi on yleisin  ja sitten on muutama muukin, mutta ei niitä nyt tähän.
Kasvattajaseura: Valmentajauralla JanPa
Valmentaja kaudet: oisko tää 15
Hienoin persoona johon olet urasi aikana törmännyt: Jouni Joensuu
Alter Ego: Ismo Alanko
Kolme asiaa joita et tiennyt minusta: 1, olen kissaihminen ;) 2, viihdyn yksin luonnossa 3, klassinen musiikki on hyvää
Mitä Härmä antaa sinulle: Mahdollisuuden valmentaa loistavia pelaajia.

Suosikki asioita:
Suosikki jalkapalloilija: Hope Solo & Alex Morgan
Musiikki: Uriah Heep paras bändi ikinä, Judas Priest, yleisesti Hard Rock ja Blues, etenkin Oli Brown, suomalaisista Ismo Alangon tuotanto ja Sir Ewoodin Hiljaiset Värit, mutta lopulta kaikki paitsi ooppera ja jazz menee
Elokuva: ehkä Kolmesti Kuopattu ja yleensäkin Tommy Lee Jonesin elokuvat, jos ei lasketa noita M.I.B-juttuja ja Suomalaisista kaikki vanhat Spedet ja Pohjanmaa
Ruoka: Palapaisti, riistaruoat ja Thaimaalainen ruoka (kokkaan ne itse)
Juoma: Maito
Muut harrastukset: Metsästys, kitaransoitto, puutyöt, höntsäkiekko ja jouten olo
Suosikki vaatteet: Farkut, nahkatakki ja bootsit
Terveiset Hämeenlinnalaisille: Tulkaa ihmeessä katsomaan Härmän b-tyttöjen pelejä, pyrimme tarjoamaan pirteää pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi