lauantai 7. helmikuuta 2015

Keppiä ja porkkanaa



Tässä on nyt talven mittaan tapahtunut kaikenlaista, joukkueen perustamisen jälkeen. On ollut treenejä, treenimatseja, testit, jotain talkoita yms., mutta se mitä meillä nyt ei ole ollut on joku yhteinen tapahtuma jonkun muun jutun kuin jalkapallon parissa. Koitetaan järjestää vaikka maaliskuulle jotain ”realistisia” ideoita otetaan vastaan.

 Treenimatseista ei nyt tarvitse puhua, niistä on kirjoitettu ihan riittävästi. Treenejä on ollut hyviä, on ollut huonoja, kaikkea siltä väliltä ja vielä kaupan päälle parit aivan vihkoon menneet tekeleet. Mutta ne tapahtumat joissa on ollut tehtaan takuu, ovat olleet varmasti ne joissa meillä on ollut ulkopuolinen asiantuntija. Eli ainakin sen verran löytyy nöyryyttä, että kaikkea ei tarvitse tietää itse, vaan aina voi kääntyä asiantuntijan puoleen. Ja näihin juttuihin olen häikäilemättömästi käyttänyt omia kaverisuhteitani. Ensin meillä oli entinen valmennettavani, fysioterapeutti Susanna Niemelä puhumassa jalkapalloilijan urheiluvammoista ja niiden ennaltaehkäisystä. Perään hän veti malliharjoitukset. Pelaajille on muuten vielä voimassa se Suskin tarjous siitä perustarkastuksesta, käyttäkää ihmeessä. Muutama pelaaja on sen käyttänytkin.

Seuraava uhri mun puhelimen numerotiedoista oli sitten Passilan Juho, joka toimii Forever-kuntosalilla personal trainerina. Juholla on joitakin sm-mitaleita Classic Body Buildingista ja maajoukkue edustuksia vastaavasta lajista. No joka tapauksessa perjantaina Juho oli likoille vetämässä keppijumppaa ja lihaskuntoa. Ja ainakin siitä päätellen mikä oli palaute tapahtuman jälkeen Juho onnistui vähintäänkin erinomaisesti. Juho on helmi-/maaliskuun vaihteessa tulossa vetämään ”mimmeille” vielä ainakin toisen setin ja silloin touhuun osallistuu myös Tiina ja allekirjoittanut. Joskus kannattaa laittaa itsensäkin likoon ja pyrkiä pois mukavuusalueelta… luulisin.

Keväälle pyritään saamaan myös yksi urheilijanravitsemusluento sopimaan. Tähänkin mulla on kyllä jo yksi uhri valmiina, mutta siitä sitten myöhemmin.
Niin ja kun kaikki pelaajat eivät silloin olleet paikalla, niin laitetaan nyt sitten tämäkin tähän ihan julkisesti. Eli noususta ykköseen poljen fillarilla himaan joko siltä vieraspaikkakunnalta jossa nousu varmistuu, tai sitten seuraavasta vierasmatsista. Itse toivon että se olisi Parola, mutta pelaajat taitavat toivoa jotain länsirannikon reissua.

Musiikkivalinta -->Eilisten treenien jälkeen tämä
Scorpions / No Pain No Gain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi