sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Maaliton jäsentenvälinen



Kirjoitellaan nyt tämä otteluraportti normaalia enemmän kieliposkessa… olihan kyseessä kuitenkin seuran sisäinen välienselvittely, joka päättyi maalittomaan tasapeliin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Matsi piti videoidakin, mutta tänään ilmojen haltijat päättivät toisin. Ottelua ennen otettiin vielä sellainen toverillinen ryhmäkuva jonka jälkeen ystävyyssuhteet haudattiin reiluksi 1,5 tunniksi. Tosin olihan siinä ennen ottelua jo varustekopilla ja pukuhuoneilla sellaista henkisen kantin koettelua… manageri Kestin toimesta saimme nauttia taas verbaaliakrobatiasta.


Tähän näkyyn naiset saivat tottua -> pallo varmasti Sadun käsissä
Ei siinä matsin alussa hirveästi tunnusteltu, vaan molemmat joukkueet pyrkivät saamaan varhaisen avausmaalin ja hetkittäin mentiin aika vauhdikkaastikin päästä päähän, naisten viljellessä enemmän pitkiä avauksia ja B-tyttöjen pyrkiessä rakentamaan vähän lyhyemmillä syötöillä. Tänään ei ainakaan siitä saatu selvyyttä kumpi ompi parempi. Muutamaa pelaajaa siinä ennen ottelun alkua vähän roolitettiin erikoistehtäviin ja aika hyvin siinä kai onnistuttiinkin, koska ne naisten pelaajat pysyivätkin irti palloista joiden haluttiinkin pysyvän. No Kaisaa me ei kyllä roolitettu sen enempää, mutta sieltä se sitten luonnostaan tuli ja ensimmäisen jakson loppupuoliskolla tanssipartnerikin oli selvillä.
 
Tuuli

Meillä oli muutama ihan ok maalipaikka joista olisi voitu kyllä viimeistelläkin, mutta naisten veräjänvartija Kirsi veti tilanteissa pidemmän korren. Naisten ensimmäisen jakson paras paikka tuli sitten 22 minuutilla vähän heppoisesti ansaitulla pilkulla. Tässä oli ensin sitten hyvää tuuria kun veto osui tolppaan ja jälkitilanteessa sitten henkilökohtaista taitoa, kun Satu nollasi karat näyttävällä heittäytymisellä, lopun hoiteli sitten puolustus. Oltiinhan me kokonaisuudessaan ensimmäinen jakso niskan päällä ja vietiin varmaan maalipaikatkin.
 
Janna, Ella ja Sonja

Toisen jakson alku oli vähän nihkeä meiltä ja naiset saivat siihen meiltä muutaman hyvän lahjan, mutta näissä tilanteissa Satu oli se pelaaja, joka nollaili aikuisia naisia kerta toisensa jälkeen. Ja hiljalleen se sitten alkoi pelaamisen rytmikin löytyä uudelleen myös B-tyttöjen osalta. Siinä muun pelaamisen ohessa Kaisa jatkoi toverillista yhteiseloaan Allun kanssa. Keskikentällä Tuuli jatkoi sitä omaa dominanssiaan ja ruokki meidän laitoja ja kärkipelaajaa näyttävillä syötöillä ja varmaan oli yksi kentän näkyvimmistä pelaajista. Oikeastaan ensimmäisen kerran kylmäsi siinä 87 minuutin kohdalla kun Suvi pääsi kasvotusten Sadun kanssa, mutta tällä kertaa tuo kliininen viimeistelijä laukoi ohi. Ja tuon tilanteen jälkeen ottelun paikat olikin sitten siinä. Niin sen verran oli vaihtopenkeilläkin tunnetta, että ottelun erotuomari joutui pitämään tuolle seuran ”verbaaliakrobaatille” isällisen puhuttelun.
 
Oona avaa vaihteeksi vähän pidemmällä

Kyllähän tässä pelissä oli meidän osaltamme ainakin pirun paljon hyvää ja taas muutamia pelaajia nousi esiin omilla vahvoilla suorituksillaan. Satu oli maalillaan vähintäänkin loistava ja maalivahteihin ei ainakaan tulla kaatumaan. Puolustuslinja pelasi jälleen ehyen ottelun ja näkyvin pelaaja linjassa oli kyllä ehdottomasti Kaisa, joka ei juurikaan kuvia kumartele ja vei oman henkisen ja fyysisen kamppailunsa selkeästi pisteillä. Ja sitten keskikentän moottorina hyvän matsin pelannut Tuuli. Mutta kokonaisuutena OLTIINHAN ME PAREMPIA ;)

Kokoonpano: Satu, Pilvi (varamaalivahti ja valokuvaus), Oona A, Oona K, Kaisa, Venla, Vilma L, Sonja, Heljä, Ella, Tuuli, Anni, Vane, Karo, Janna ja Riina

Niin ja isot kiitokset naisten joukkueelle matsista.
Imperiumin vastaiskua odotellessa -> Aino varmaan kirjoittaa pelaajan ja Naisten joukkueen näkökulmasta   Löytyy täältä

Niin ja Härmän naisilla ja B-tytöillä on yhteinen instagram     @harmattaret

Musiikkivalinta / Melrose : Rich Little...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi