tiistai 27. tammikuuta 2015

Härmä - FC Honka 4 - 2

Härmän B-tytöt jatkoivat pirteitä esityksiään talven harjoitusotteluissa FC Honkaa vastaan (kyseessä Hongan BT1.div / CT ELL joukkue). Niistä joukkueista joita vastaan Härmä on talven aikana pelannut, oli Honka selkeästi fyysisin ja pelaavin ryhmä.

Vieraat olivat karata ottelun viidennellä minuutilla johtoon, mutta Härmä maalissa pelannut Satu vesitti Espoolaisten aikeet loistavalla vastaantulollaan.
Vaikka Härmän neidot ottelusta hallinnan nappasivatkin, niin Honka avasi ottelun maalihanat 16 minuutilla. Härmä kampesi kuitenkin kolmen minuutin sisään tasoihin Oonan laukoessa yläputken kautta sisään Lellen syötöstä.
Tasatuloksessa ei kauaa kuitenkaan jatkettu kun Honka karkasi uudestaan johtoon. Vähän harmittava maalihan tuo oli, mutta tuollaisia nyt nähdään jalkapallossa aika usein, eikä sitäkään voi kiistää, etteikö se Hongan kärki olisi ollut vähän perhanan nopea. Kuitti nähtiin jälleen nopeasti, Lelle syötti Honka puolustajien välistä ja Ella karkasi maalintekoon. Jakson loppuun nähtiin vielä yksi Härmä maali Oonan viimeistellessä jälleen Lellen syötöstä.

Toiselle jaksolle Honka tuli terävämmin ja Härmällä oli hetkittäin ongelmia saada omaa peliään pakettiin. Isoja vaikeuksia Härmällä ei kuitenkaan toisellakaan jaksolla ollut ,vaikka muutaman kerran Pilvi joutuikin peliin puuttumaan. Kevyemmästä iltapuhteestaan huolimatta joukkoon mahtui pari isompaakin koppia ja todistus siitä, että joukkueella on kaksi hyvää maalivahtia. Jakson jälkimmäinen puolisko oli taas enemmän Härmän heiniä ja ennen viimeistä niittiä Annilla, Oona K:lla ja Heljällä nyt ainakin oli paikat ratkaista ottelu, mutta niissä tilanteissa Hongan maalivahti veti pidemmän korren, tai aivan ei juoksujen ajoitukset natsanneet kohdalleen. Lopullinen ratkaisu tuli kolme minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Kaisa laukoi kaukaa ja Ella pisti karat sisään.

Honka matsi oli joukkueelta jälleen hyvä suoritus. Ja jos vertaa esimerkiksi edelliseen otteluun, niin lauantaina Härmältä nähtiin myös pidempiä hyökkäyksiä, eikä kokoajan ollut kiire pelata pelkästään ylöspäin. Se missä jäätiin vähän Hongan jalkoihin, oli tilannekovuus.

Kiitoksia Hongalle ottelusta. Seuraavan kerran Härmän B-tytöt pelaavat Pullerin tekonurmella 14.2.2015 klo 15:00 – 17:00 kun vastaan tulee FC 69.

Sunnuntaille 22.2 haetaan vielä treenivastustajaa, vähän nirkosesti meinaavat nuo 1.divari ryhmät lähteä meitä vastaan pelaamaan, kun me nyt ollaan kakkosen joukkueen statuksella liikenteessä. Toivottavasti vastustaja löytyy jo kuluvan viikon aikana.