lauantai 10. tammikuuta 2015

Alkusanat

Laitetaan nyt Härmän B-tytöillekin oma bloginsa... kun niitä nyt on tullut pidettyä muistakin joukkueista tuossa vuosien saatossa.
Tekstien taso ei päätä huimaa, mutta vastaavasti kirjoitus-/ kielioppivirheitä niistä kyllä löytyy... toivottavasti Tiina ei ole ainakaan äidinkielen opettaja.
Toivottavasti saamme tähän hengentuotteeseen jotain järkevääkin materiaalia, lähinnä pelaajien ja Tominkin tekstejä, eikä pelkästään niitä mun värilaseilla tekaistuja otteluraportteja... niitä ei sitten kannata ottaa ihan kirjaimellisesti. Niissähän sekoittuu todella vahvasti fakta ja fiktio. Niin ja musiikkivalinnathan on pakko pitää niissä jutuissa mukana (ei niitä pelaajista taida kukaan katsoa, nehän ovat vähän niin kuin tuo "entisten nuorten toivekonsertti" ylellä).

Se minkä yritän saada tälle kaudelle mukaan, on videoklipit otteluista, eli jos matseista saisi "highlightit" tehtyä molemmilta joukkueilta silloin kun ottelut kuvataan. Ja jos opin niitä tekemään... tarvii varmaan taas kääntyä fiksumpien, eli pelaajien puoleen siinäkin asiassa. Ja kyllä siihen vaikuttaa myös se miten on aikaa tehdä niitä.

Näillä lähdetään liikenteeseen ja yritetään seurata joukkueen taivalta kohti tavoitetta. Ja tosiaan toivotaan pelaajien tekstejä ja ajatuksia, kaikki kyllä julkaistaan... jos ei nyt ihan julkista lynkkausta niissä mulle ja Tomille vaadita.

Otetaan ensimmäiseksi musiikkivalinnaksi sitten vähän "tyttöenergiaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi