keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Harjoitusottelu Härmä – HPS 4 – 3

Härmällä ei ottelun lähtötilanne ollut mikään optimaalisin, kun topparipari istui vielä bussissa matkalla Nokialta Hämeenlinnaan. Niinpä toppareiksi iskettiin Laku ja Karo, joista nyt Karolla jonkun verran on kyseisellä tontilla työskentelystä kokemusta, mutta Lakua on peluutettu  pääsääntöisesti laitapakin tontilla. Kaikesta huolimatta likat suoriutuivat tehtävästään hyvin.

Seitsemän maalin ilottelun voitti lopulta Härmän neidot, vaikkakin HPS karkasi 18 minuutin kohdalla jo 0-2 johtoon. Ensimmäistä HPS:n maalia edelsi Härmän vähän laiska pelaaminen keskialueella. Ja vaikka siinä pallon menetyksen jälkeen olikin paikka iskeä prässi jopa kahdella pelaajalla, niin tyydyttiin enemmän seuraamaan vierestä, ja kun onnetarkin käänsi vielä selkänsä, saivat vieraat siirrellä pallon tyhjiin. Viisi minuuttia myöhemmin HPS laukoi yläputken kautta jo tylyn oloiset 0-2 lukemat. Ihan ei mielestäni vastannut ottelun kulkua.
Pienillä pelipaikkamuutoksilla ja vaihdoilla Härmänkin pelaamiseen saatiin terävyyttä viimeiselle kolmanneksella. Ja 33 minuutilla Lelle iski Ellan ja Heljän syötöistä kavennuksen. Ja heti perään Lelle sai kunnian tasoittaa ottelun Sonjan syötöstä.

Toisen jakson alkupuolisko oli Härmän heiniä ja Anni vei kotijoukkueen 3-2 johtoon jakson 7 minuutilla. Tilanne oli hyvä esimerkki siitä mitä tarkoittaa loppuun asti pelaaminen. Ja kolme minuuttia edellisestä, saimme korkean prässin jälkeen pallon riiston ja Lelle viimeisteli hattutemppunsa. HPS tuli vielä maalin päähän reilu kymppi ennen ottelun loppua. Nämä jäivät myös loppulukemiksi.

Taas saatiin arvokasta kokemusta. Pelissä tapahtui paljon hyviä asioita, mutta kyllä vielä on reilusti töitäkin edessä sekä hyökkäys-, että puolustuspelaamisen suhteen. Eli ei vielä ihan valmista ole, mutta hyviä aihioita pelaamisesta kyllä jo löytyy.

Kokoonpano: Satu, Venla, Karo, Laku, Janna, Emmi, Tuuli, Riina, Oona A., Ella, Lelle, Anni, Sonja, Heljä, Kaisa, Kiia & Pilvi.