sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Härmän B-tytöt tasapeliin Raumalla

Pelipäivän jännittävin hetki nähtiin jo matkalla Raumalle, kun Rengon kohdalla peura hyppäsi joukkuetta kuljettaneen bussin eteen ja vain kuljettajan nopeat refleksit pelastivat eläinparan hengen ... Taisi siinä kyllä takatassu kopsahtaa auton kulmaan, mutta metsän siimekseen pelästynyt peurapoloinen jatkoi kuitenkin matkaansa.

Vaikea sanoa vaikuttiko edellisillan Mestarienliigan loppuottelu vai JVG:n konsertti, mutta  jotenkin ottelun alku oli aika tahmea. Tosin ottelun kolmannella minuutilla Aaltosen Oonalla oli mahdollisuus siirtää joukkue 1-0 johtoon Vilman loistavasta syötöstä, mutta hieman karkea osuma palloon ja pallo kierteellä yli päädystä. Inkan loukkaantuminen 16 minuutilla sekoitti hieman pakkaa ja ottelusuunnitelmaa. Laura tuli kentälle oikealle linkiksi ja Oona Aaltonen laidasta keskelle. Annille tarjoutui maalipaikka ottelun 23 minuutilla Lauran syötöstä. Pallo kuitenkin ohi kehikosta ja maalipotku. Maalipotkun onnistui kuitenkin Lelle katkomaan, siitä uusi maalipaikka ja sama lopputulos.

Ensimmäiseltä puoliajalta jäi sellainen fiilis, että avustavan erotuomarin lippu oli koko ajan ylhäällä. Joko Anni oli aivan liian nopea tai ... Samoin laidoille annetut ristipallot jäivät hieman lyhyiksi ja vastustajan topparit onnistuivat katkomaan ne. Kaiken kaikkiaan hieman hermostunutta pelaamista ja sen huomasi myös puoliajalla, kun tuntui, että jokaisella pelaajalla oli jokin mielipide pelistä.

Toiselle puoliajalle pelaaminen rauhoittui ja maltoimme enemmän rakentaa hyökkäyksiä laitojen kautta. 47 minuutilla Lelle syötti Saijan läpiajoon, mutta vastustajan puolustaja oli tällä kertaa nopeampi ja sai tökättyä pallon päädystä yli ennen kuin Saija pääsi laukomaan palloa kohti verkkoa. 56 minuutilla Kaisa pääsi puskemaan Lakun antaman kulman ja taas pallo ohi kehikosta. Onnille tarjoutui maalipaikka 66 minuutilla kun Oona-kaima tarjoili loistavan syötön. Ja yllättävää kyllä, mutta pallo taas ohi kehikosta. Vastustajan maalivahti oli varmaankin noitunut tänään tolpat, kun kaikki lähestymisyritykset painuivat järjestäen ohi maalista. Ottelun päätös tuli ennen kuin kukaan ehti sitä oikein tajuamaankaan. Loukkaantumisista tai mistään muustakaan ei herunut tänään lisäaikaa minuuttiakaan.

Positiivista päivässä oli se, että pystyimme parantamaan omaa suorittamistamme ottelun edetessä ja vaikka ottelun ensimmäinen puoliaika oli hieman nihkeä, niin peli-ilme ja suorittamisen taso oli parempi toisella puoliskolla.

Ja täytyy sanoa, että vastustaja pelasi tänään ilmeettömän tasaisesti eikä se sortunut suurempiin virheisiin omassa päässään. Ja samoin teki myös oma puolustuksemme ja siitä siis seurauksena lopputulos 0-0.