maanantai 3. elokuuta 2015

Syyskierros käyntiin maalikarkeloilla

Härmän B-tytöt palasivat tositoimiin sunnuntaina kun joukkue kohtasi syyskierroksen avausottelussa SalPan. Ottelusta kehkeytyi Härmän neitojen ilotulitus. Ja loppuvihellyksen soidessa taululle oli nakutettu tylyn oloiset 8-0 lukemat.

Ensimmäinen jakso alkoi heti vahvalla Härmän hallinnalla, eikä SalPa päässyt otteluun oikeastaan missään vaiheessa mukaan. Syyskierroksen avausosumaa päästiin tuulettamaan yhdeksännellä minuutilla, kun kevätkierroksen maaliruisku Ella latoi Lellen vedosta karat sisään.  23 minuutilla Ella jatkoi päällä Lellelle joka lisäsi johdon 2-0. Jakson viimeisellä kympillä sama parivaljakko teki tuhojaan SalPa maalilla ja molemmissa Ella viimeisteli ja Lelle tarjoili. Jaksolukemat 4-0.

Toinen jakso ja Härmä teki pitkästä pitkästä aikaa erikoistilanne maalin, kun Karo pääsi laukomaan yläputkesta palanneen pallon maaliin. 62 minuutilla Emmi ja Vilma P. pelaisivat parilla seinällä Vilman maalintekoon. Tuon maalin jälkeen Saija oli kahdesti läpiajossa, mutta aivan ei maltti riittänyt… vielä. Mutta kun kolmas mahdollisuus avautui Sonjan syötöstä, niin Saija pääsi avaamaan Härmä debyytissään myös maalitilinsä. Ottelun viimeinen maali lähti hienoja nousuja läpi ottelun esittäneen Vilma Mahlion jalasta. ja tuon osuman esityön teki Vilma P.

Hyvä startti syyskierrokselle, ei ainakaan pitänyt jäädä tuosta ottelusta mitään jossiteltavaa ja pelaajilta tosi vahva esitys. Paljon hyviä onnistumisia ja vaikka SalPa ensimmäisellä jaksolla pariin kertaan sieltä nopealla pystysyötöllä pyrkikin läpi, niin ei siinä meidän puolustajilla missään vaiheessa mitään hätää ollut. Ja eipä sunnuntain matsissa tainnut yhtään maalipaikkaakaan SalPalle aueta.
Nyt on vaan jatkettava samaa rallia sarja loppuun asti. Ja muistettava että me nyt taidetaan olla se joukkue jonka jokainen jengi tuossa sarjassa haluaa voittaa ja tehdä meidän olomme todella epämukavaksi kentällä.

Musiikkivalinta / Stray Cats : Runway Boys