sunnuntai 16. elokuuta 2015

B-tytöt tehokkaina ensimmäisellä jaksolla

Joukkue jatkoi hyviä otteitaan kun keväällä ykkösestä pudonnut NiceF kaatui 6-1 lukemin. Turhaa jossiteltavaa ei tästäkään ottelusta jäänyt, jos ei nyt laske sitä yhtä meidän työtapaturmaa ja sitä toisen jakson kulmasekoilua… vähän sitä treenattiin torstaina, mutta olikos meillä yksi pelaaja niistä joiden kanssa sitä harjoiteltiin, sillä paikalla miten sitä treenattiin. Muuten kai ihan POSITIIVINEN esitys… päivän teeman mukaan.

Joitakin pelipaikkamuutoksia tehtiin kauden edellisiin otteluihin nähden ja ihan mukavastihan nuo tuntuivat toimivan. Pariin otteeseen kyllä meinattiin jäädä kaverin prässin alle. Ja hetkittäin olikin sellaista upporikasta ja rutiköyhää omassa päässä. 8. minuutilla saatiin vähän pidempää hyökkäystä aikaiseksi ja Tuuli pelasi Inkan vetopaikoille, tällä kertaa Inkan veto tolppaan, mutta Emmi seurasi karat ja sai siirrellä palloa tyhjiin. 11. minuutilla tehtiin syystkierroksen toinen erikoistilanne maali, kun Ella pisti maalin edestä pitkän kulman jälkitilanteesta pallon verkkoon.
Sen jälkeen tuli jonkinlainen hyvänolon tunne ja vähän neppailtiinkin siinä. Herätys saatiin heti 15 minuutilla kun omassa päässä hönöiltiin ja kaveri kiitti, kumarsi ja kavensi 2-1. Kuitti päästiin antamaan heti perään kun Ella petasi Tuulille vetopaikan ja peli 3-1. 26 minuutilla Tuuli vapautti tänään muutenkin pirteästi pelanneen Emmin läpiajoon ja tilanteeksi oli nakutettu jo 4-1. Jakson loppuun vielä vähän vielä herkuteltiin, kun Emmi ja Kiia puhkoivat vastustajan puolustusta ja Tuuli siirsi Härmän neidot tauolle 5-1 johdossa.

Toiselle jaksolle oli sitten kaikki kenttäpelaajat saatu vaihdosta kentälle. Satu jatkoi vielä hetken maalissa, ennen kuin edellisen ottelun kokonaan pelanneelle Pilville annettiin vuoro tilkitä verkkoa. Kyllä ottelun painopiste pysyi vieläkin NiceF:n alueella, ehkä ihan niin teräviä ei enää toisella jaksolla oltu kuin ensimmäisellä, silti ihan näyttäviä suorituksia kentällä nähtiin. Oli siinä muutamaan otteeseen sellaista ylipelaamistakin, mikä avasi vastustajalle paikkoja nopeisiin vastaiskuihin, mutta suurin intensiteetin puuttuminen pelaamiseen loisti jo molemmista joukkueista. 64 minuutilla Ella sitten sinetöi ottelun lopullisesti vieden Tuulin syötöstä Härmän neidot 6-1 johtoon. Nämä olivat myös loppulukemat.

NiceF oli syyskierroksen joukkueista ensimmäinen joka pyrki myös itse pelaamaan, eikä puolustuslinjaa pudotettu alas. Vaan hetkittäin prässiä lyötiin myös tosi ylhäältä kiinni. Pariin otteeseen oltiin sen kanssa vähän ongelmissakin. Mutta varmaan tuloksellisesti tänäänkin tuli vähintään oikeutettu tulos. Oman joukkueen tekemisestä pitää olla oikeasti tyytyväinen. Meiltä löytyy tällä hetkellä jokaiselle pelipaikalle vähintään kaksi hyvää vaihtoehtoa. Lelle oli tänään laidassa ja Emmi 10 paikalla, molemmat toimi mielestämme ihan mallikkaasti. Kiia aloitti oman urakkansa linkkinä hyvillä otteilla ja viimeisen 20 minuuttia näytti että ei ne topparipelaamisenkaan taidot mihinkään ole häipyneet. Erikoistilanne pelaamisessa meidän pitäisi olla vaan aika paljonkin terävämpiä. Koitetaan saada sitä vielä kuntoon ennen 1,5 viikon päästä pelattavaa Y-Ilves matsia.