torstai 30. huhtikuuta 2015

Kylmää vettä niskaan Nokialla

Aika mollivoittoisissa tunnelmissa joukkue palaili pelireissulta FC Nokiaa vastaa. Vettä tuli niskaan niin taivaalta kuin ottelun lopussa tuloksellisestikin. Hyvän alun jälkeen alkoi taivas uhkaavasti tummeta ja lisäajalla sitten tuli ne kaikki tunteet mitä tämä laji vain voi tarjota tappion hetkellä.

Ensimmäisellä jaksolla 4.minuutilla Tuuli herkutteli vasurilla Ellan syötöstä 0-1 lukemat. Ja hyvä draivi tuntui jatkuvan kun Sonja pisti kymmenen minuuttia myöhemmin takatolpalta kulman jälkimainingeista jo 0-2. Ja useampi kuin yksi paikka meillä oli naulata ottelu ensimmäisellä jaksolla. Tosin kyllä Nokiallakin oli ainakin kolme huippupaikkaa kaventaa ottelu, mutta niillä hetkillä Satu toimi meidän pelastavana enkelinä. Varmaan pallollisesti hieman hallittiin ensimmäistä jaksoa, mutta ei se poista sitäkään tosiasiaa, etteikö meillä olisi ollut hetkittäin ihan perhanan tuskaista kotijoukkueen aggressiivisen ja kovan prässin alla. Ensimmäinen jakso meille 0-2.

Tauolla ei sitten tehty kuin yksi vaihto ja ainakin alkuun tuo vaikutti hyvältä, kun Anni toi aika paljon jalkoja lisää hyökkäykseen ja pienestä se sitten oli kiinni, ettei tulos olisi muuttunut jo meille paljon helpommaksi hengittää. Niin ei kuitenkaan käynyt ja viimeinen 20 minuuttia oltiin sitten jyrän alla.
Lopullisesti pakka sekosi sitten siinä vaiheessa kun FC Nokia kavensi 1-2 lukemat. Sen jälkeen meillä oli ottelussa tasan yksi paikka , mutta ylärimaa lähemmäksi ei sitten päästy ja Nokia tuli rinnalle ja sitten lisäajalla kulman jälkeen pallo painui yläputken kautta sisään.

Nyt jälkeenpäin jeesustelu on aika turhaa ja saakelin ärsyttävää. Ja ei mua mitkään selittelyt ja semmoinen jälkiviisastelu ole koskaan isommin kiinnostanut. Ihan riittävästi niitä jos ja jos ihmisiä tuolla kenttien nurkilla notkuu muutenkin, se ei muuta eilistä tulosta miksikään. Se mikä kiinnostaa ja ihan jumalattomasti, on se miksi menetimme ottelun hallinnan ja mitä Nokia teki paremmin kuin me ja niistä asioista meidän on otettava opiksi. Ja parannettava omaa tekemistämme. …Hyvät kysymykset ovat helppoja vastauksia tärkeämpiä!

Matka vaikeutui nyt aika paljon, mutta emme ole kuitenkaan heittäneet kirvestä kaivoon. Sarjaa on jäljellä kahdeksan matsia ja mitä tahansa voi vielä käydä. Nyt vaan jatketaan eteenpäin ja surutyö Nokian vierailun eteen on sitten tehty…

Musiikivalinta / Guns'n'Roses : Don't Cry