tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kausi käyntiin vierasvoitolla.

B-tyttöjen kausi starttasi SalPan vieraana. Ja kotiin tuomisina oli kolme sarjapistettä tylyin 0 – 7 lukemin (0-5).

Jo ottelun avausvihellyksestä lähtien oli selvää, kumpi joukkueista heiluttaa tahtipuikkoa. Muutama maalipaikka siinä ehdittiin tuhlatakin, ennen kun palloa kaivettiin 15. minuutilla ensimmäisen kerran SalPan maalista. Karkelot aloitti Emmi, joka siirsi Lellen vedosta tulleet karat sisään. Ja kun hanat oli saatu auki tehtiin maaleja tasaiseen tahtiin. 18. minuutilla Ella viimeisteli Oonan syötöstä. Lelle siirsi Härmän  0 – 3 johtoon 22.minuutilla Tuulin syötöstä. Jakson kaksi viimeistä maalia teki Emmi, ensin Tuulin ja sitten Lakun syötöistä.

Toisella jaksolla pelaamisessa oli hetkittäin vähän sellainen väkisin puskemisen maku, kun pelaajat alkoivat miettimään ilmeisesti oman maalitilinsä kartuttamista. Silti jaksolla nähtiin vielä kaksi Härmän maalia. Molempien viimeistelijänä toimi Anni. Ensin tarjoilijana Sonja ja toisella kertaa Tuuli.Muuten toinenkin jakso mentiin Härmän tahtiin, vaikka pelaamisesta nyt se suurin into jäikin ensimmäiselle jaksolle.

Joukkue nappasi tärkeät 3 sarjapinnaa ja ihan ok suorituksella. Toki sen olisi toivonut, että paketti olisi pysynyt loppuun asti kasassa. Mutta kyllä sen myös tietyllä tapaa ymmärtää, että into hieman lopahtaa jo tuossa 0-5 tilanteessa.  Pinnajahti jatkuu ensi lauantaina Hämeenlinnassa kun MaPS saapuu vieraaksi.