sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kotiavauksesta pisteet 6-1 voitolla

B-tyttöjen pelit jatkuivat lauantaina kotiottelulla MaPSia vastaan. MaPS oli kyllä lähtenyt selkeästi sellaisella ryöstöretkiasenteella otteluun. Ja kyllähän tuo MaPSin korkea ja aggressiivinen prässi oli yllättääkin ottelun alussa kotijoukkueen. Toisaalta tuo avasi Härmälle loistavia tilanteita, kun prässi saatiin purettu. Ja avausmaali näki päivänvalon, kun Lelle vapautti Tuulin maalintekoon ottelun 4. minuutilla. Ja 11. minuutilla Emmi petasi Ellan maalintekoon. Sen jälkeen sitten alkoi sellaiset ”tuhlaajapojan karnevaalit” ja vaikka paikkoja oli tappaa ottelu, niin paikat tuhrittiin järjestään. Kuitenkin jakson loppuun Härmä sai vielä kaksi osumaa hyvien yksilösuoritusten päätteeksi, Tuulin ja Lakun viimeistellessä.

Toisella jaksolla Härmä sai alkuun nopean maalin, kun vaihdosta kentälle tullut Anni viimeisteli Lellen syötöstä lukemiksi 5-0. MaPS kuitenkin kuittasi aika nopeasti Härmän löysäilyn ja tilanne 5-1. Ja kun ei asenne muuttunut, niin MaPS sai luotua seuraavalle kympille muutamia hyviä maalipaikkoja ja taisi siinä kerran pallo käydä jo tolpassakin. Vaihdoilla saatiin pelaamiseen taas uutta terävyyttä ja hallinta kääntyi takaisin Härmälle ja 72 minuutilla Vilma löi viimeisen naulan arkkuun vieden joukkueen jo 6 – 1 johtoon Tuulin syötöstä.

Joukkue pystyi tarjoamaan paikalle tulleelle yleisölle viihdettä lauantai-iltaan. Ottelussa nähtiin 7 hienoa maalia ja useampia hienoja torjuntoja. Eli paikkoja kyllä oli molempiin päihin. Taas saimme tärkeät kolme pistettä ja keskiviikkona suuntaamme bussin nokan kohti Nokiaa, jossa vastaan tulee molemmat ottelunsa voittanut FC Nokia.