sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kenraalissa 1-3 voitto KJP:stä

Nyt on Härmän neitojen harjoitusottelut taputeltu tältä pre-seasonilta. Sunnuntaina kävimme KJP:n vieraina vierumäellä jossa joukkue vietti leiri viikonloppuaan. Ihan hyvistä lähtökohdista matsiin päästiin lähtemään, vaikkakin pitkän matkalaisilla vähän varhainen herätys olikin sunnuntaiaamuna. Ja kotiin pääsimme lähtemään hieno 1-3 voitto plakkarissa.

1.jakson alussa peli oli vähän hapuilevaa, mutta osa voidaan varmasti pistää Vierumäen urheiluopiston tekonurmen piikkiin, aika lailla ehtoopuolen nurmihan tuo oli ja parhaat päivänsä nähnyt varmasti 2000 luvun alkupuolella. Se mikä meillä ottelun alusta asti toimi hyvin, oli tuo korkea prässi ja sen seurauksesta Ella pääsikin 9 minuutilla tälläämään Härmän neidot 0-1 johtoon. Ja pallollinen pelaaminenkin alkoi napsahdella uomiinsa ja painetta saatiin hyvin KJP:n maalille. Viimeistelyssä kuitenkin vielä vähän yskähteli, eikä lisäosumia nähty ensimmäiselle jaksolle.

2.jaksolle tehtiin sitten ottelun ensimmäiset kolme vaihtoamme ja saatiin vähän tuoreita jalkoja peliin. Pallollinen hallinta pysyi toisellakin jaksolla meillä. Tosin KJP sai kuin varkain pahan läpiajon jonka Pilvi kuitenkin torjui kulmuriksi. Jakson 23 minuutilla sitten ajoitukset ja juoksut napsahtivat raiteilleen ja Lelle pelasi näyttävällä syötöllä Emmin läpiajoon ja nyt palloa kaivettiin toistamiseen KJP:n verkosta. Pitkää aikaa ei kahden maalin johdosta nautittu, kun KJP kavensi näyttävällä vedolla 1-2. Ottelun viimeinen maali näki päivän valonsa 33 minuutilla kun Ella ja Karo pääsivät tuplaamaan vastustajan pallollisen pelaajan keskialueella ja heti riiston jälkeen Kaisa päätti nousunsa maaliin.

Mitäpä tässä oikeastaan sen kummempia enää taivastelemaan. Tällä hetkellä eletään pelaajien ja valmentajien hienointa aikaa. Sarja alkaa viikonpäästä ja valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin. Pelaajat taitaa tällä hetkellä olla kaikki terveinä ja joukkueella on selkeä tavoite. Omasta fillarista on ketjut rasvattu…
Se mikä kuitenkin pitää muistaa JOKAISEN… vaikka treenimatsit ovatkin menneet hyvin, niin siitä huolimatta pistepussissa ei ole yhtään pistettä. Ja jokaiseen kauden peliin pitää sitten lähteä hyvin valmistautuneena. Eli takin napit tiukasti kiinni ja nöyränä mutta ei nöyristellen.

Musiikki valinta jostain kumman syystä...