tiistai 20. syyskuuta 2016

Syyskierros päätökseen



Lauantaina Kaurialassa kohtasivat Härmä ja EPS. Molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet paikkansa jatkopeleissä kun taistelu paikasta B-tyttöjen karsintasarjaan alkaa. Eli kyseessä oli aika paineeton ottelu molemmille joukkueille, totta kai me siitä voittoa haluttiin ja varmasti halusi myös EPS.

Ottelu sai ihan pirteän alun, valitettavasti EPS:n kannalta. Me kyllä tehtiin siinä kaverille sellainen kunniakuja ja peruuteltiin omalle maalille 0-1 pomppi EPS kärjen kautta maaliin. Heti aloituksen jälkeen saatiin ensimmäinen mahdollisuus iskeä puntteja tasoihin, mutta niin vaan Oonan veto painui yli. Sen jälkeen peli oli vähän sellaista coast to coast tyyppistä rallattelua. Meille taisi siinä sitten siunaantua paremmat paikat Annin ja Eerikan hääriessä kapellimestareina, mutta viimeistelystä puuttui sitten se viimeinen terävyys. Ja aika kylmän suihkun sitten saimme niskaan kun EPS paukutta vapaapotkusta tilanteeksi 0-2. Se siitä teki erityisen raskaan, että me vähän kuitenkin vietiin peliä siinä vaiheessä.

Toisella jaksolla Härmä kyllä myllytti ja painoi peliä alueelle, mutta edelleen se vastustajan maali vaan pysyi koskemattomana. Ja kyllähän se aika paljon söi, kun miettii kuinka halvalla ne molemmat EPS maalit toisella jaksolla tulivat. Toisaalta olihan se meille aika hyvä opetuskin. Ei siellä kentällä ole kyllä varaa antaa yhtään siimaa kaverille, muuten tulos on lauantaina nähdynlainen. Eli aika paljon tarvii koko joukkueen puolustuspelaamista saada tiivistettyä, nyt sinne jäi turhan isoja välejä ja sitten muutamaan otteeseen ihan selkeätä ylipelaamista. 
Eli ensi sunnuntaina ei sitten ole enää varaa peruutella samalla tapaa, muuten sieltä tulee vastaan se kuuluisa "Citymarketin parkkipaikka"

No nyt on sitten kevät- ja syyskierros taputeltu ja pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina Pullerin tekonurmella klo 15:20 kun vastaan astelee RoPS Rovaniemeltä. Siitä viikko niin teemme vastavierailun tuonne ”napapiirin sankareiden” synnyinsijoille.

Toivottavasti Hämeenlinnalainen jalkapallokansa löytäisi sunnuntaina iltapäivällä tiensä kannustamaan Härmää.
  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi