sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kausi pakettiin 0-3 vierasvoitolla.

Nyt on kausi sitten saatu pakettiin, kun joukkue haki tyylikkään 0-3 vierasvoiton Turun Pyrkivästä. Itseltä se ottelu meni vähän ohi, näin toki 0-2 ja 0-3 maalit… vähän viivästyin ottelun alusta. Mutta ehdin kuitenkin parahiksi paikalle, jotta Kaisakin saatiin teipattua pelikuntoon. Koitetaan nyt raapia jonkinlainen raportti enimmäkseen  kuulopuheisiin perustuen.

1.jaksolle Härmä lähti melko erilaisella avauksella kuin kauden aiemmissa peleissä. Ja hienosti likat tehtävänsä hoitivatkin ja ottivat ohjat kentällä. Tämä kertoo kyllä paljon myös siitä, kuinka laaja materiaali joukkueella on. Alussa oli hieman painetta TuPyn korkean ja aggressiivisen prässin murtamisessa, mutta kyllä sieltäkin ne aukot löytyivät ja peliä päästiin tekemään keskustan kautta. Vaikka maalia ei ensimmäisellä jaksolla päästy juhlimaan, vyörytti Härmä tilanteita Pyrkivän maalille. Ja 33 minuutilla saivat aiheutettua vastustajalle punaisen kortin arvoisen rikkeen. Vähän sen jälkeen saavuin jo itsekin paikalle.

2.jakso ja alku jäi taas näkemättä. Mutta maalihanat saatiin auki, kun Vilma M. uitti pallon längistä maaliin. Syötön kuulemma maagisella kosketuksella tarjoili Lelle.  Ja siitä viisi minuuttia, kun Härmä sai kulman, jota lähtivät juonimaan Kaisa ja Lelle. Lellen vedon maalivahti vielä torjui, mutta Kaisa paukutti karat pömpeliin. Muutamia loistopaikkoja avautui ennen kun Ella viimeisteli ottelun viimeisen osuman Vilma M:n syötöstä. Samalla osuma tuli olemaan Ellan viimeinen ”junnujoukkue” maali. Ja ensi kaudella odottavat uudet haasteet.

Eipä tässä sitten ottelusta sen kummempia. Joukkue pääsi tavoitteeseensa, syyskierrokselta ei yhtään tappiota. Hieno joukkue ja hieno suoritus.
Myöhemmin tulossa pientä ”matkaraporttia” eilisestä. Sekä kausiyhteenvetoa. Koittakaa kestää