torstai 17. maaliskuuta 2016

Rennolla esityksellä 2-0 voittoon

PU-62 oli taas meille yksi ns. tuntematon vastustaja. Seura ei niinkään tuntematon ollut, mutta tapa jolla joukkue pelaa, niin siitä ei ollut kuin pieniä aavistuksia, mutta nekin osuivat kyllä sitten ihan maaliin. Niin puolustuspelin kuin hyökkäyspelinkin suhteen. Hyökkäyspelillisesti meidän ei mitään tarvinnut muuttaa, mutta pientä fiksausta tehtiin puolustuspelaamisen suhteen. Niin ja vähän joutui vielä lauantai ehtoona tekemään kokoonpanomuutoksia. Anni ja Onni tulivat kokoonpanoon ns. pikahälyytyksellä.

Ensimmäisellä jaksolla ja kyllä se samalla koko pelin läpi oli meidän pallonhallintaa. Ihan mukavasti saimme painetta kaverin alueelle, mutta he vastaavasti puolustivat, varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla, viimeistä kolmannesta todella vahvasti. Ja näin ollen ei ihan niille parhaille paikoille päästy, ellei siihen ota mukaan esim. 9. minuutilla Kaisan laukomaa vaparia n 18 metristä, vähän se painui takanurkasta ohi.
Se mikä meidän pelaamisessa alkuun oli vähän ehkä laiskahkoa, niin korkeassa prässissä heidän pohjapelaajaansa jäi vähän liian vapaaksi, mutta sekin kyllä korjaantui vartin pelin jälkeen.Ensimmäinen jakso oli tilanteiden valossa meidän heiniä.

Toisen jakson alussa PU-62 löi omaa prässiään vähän ylemmäksi ja oli muutenkin aika paljon aktiivisempi, kuin ensimmäisellä, mutta saimme ihan hyvin purettua tuon heidän prässinsä. Yksi työtapaturma siinä jakson puolivälissä meinasi tulla, mutta tuon tilanteen maalissa kylmissään värjötellyt Pilvi hoiteli meidän eduksi.
Lopulta saimme kuparisen rikki 60 minuutilla kulman jälkitilanteesta kun (taisi olla Kaisa) laukoi meidät 1-0 johtoon. Tuon tilanteen jälkeen meillä oli ainakin 3 loistopaikkaa lisätä johtoa, parhaat siunaantuivat Lauralle, joka toi vaihdosta mukavasti lisää jalkoja joukkueen pelaamiseen. 70 minuutilla Oona puhkoi syötöllään PU:n puolustuslinjaa ja Anni oli Eerikan kanssa pahan teossa, Anni tarjoili ja Eerika viimeisteli 2-0.
Maalin jälkeen PU leirissä oli ilmeisesti pientä turhautumistakin ja ottelun erotuomari joutui käymään taskullaan kaivelemassa keltaista korttia. Ja olisi siinä ollut paikka vielä toistamiseenkin taskulla käydä ja vieläpä saman pelaajan kohdalla.

Meiltä todella hyvä esitys kokonaisuutena.